1+1 VORMGEVERS = Carla van Kuilenburg

Een fraaie verpakking, een bijzondere filmposter of een suikerzakje met een mooie illustratie; mijn fascinatie voor grafische vormgeving begon al toen ik nog een klein meisje was, al kende ik die woorden toen natuurlijk nog niet. Mijn oog viel altijd op dingen waar anderen helemaal geen oog voor hadden.

Ik kon mij zo verliezen in vormgeving, dat ik wel eens een chocoladereep kocht, die ik eigenlijk niet eens lekker vond, enkel en alleen vanwege zijn mooie wikkel. Zo staan er ook boeken in mijn kast die ik niet alleen kocht voor hun inhoud, maar vooral om hun schitterende omslag.

Op regenachtige dagen zaten mijn broer en ik vaak samen te tekenen. Hij maakte stripverhalen, terwijl ik langzaam mijn eigen stijl ontdekte. Boven mijn bed hingen geen posters van popsterren, maar prachtig vormgegeven platenhoezen. Ik droomde ervan om ooit zelf ook zoiets te kunnen maken. Toen ik tijdens mijn studie Visuele Communicatie – Grafisch Ontwerpen aan Artez Hogeschool voor de Kunsten een LP hoes mocht ontwerpen, was de cirkel mooi rond!

1 + 1 VORMGEVERS =
Authenticiteit & Passie

Sinds de oprichting van mijn grafisch ontwerpbureau 1 + 1 VORMGEVERS in 2006 (Enschede), is het mijn missie om mijn klanten telkens te verrassen met unieke, eigenwijze ontwerpen. Elke opdracht is een nieuwe creatieve reis, waarbij ik de gebaande paden zoveel mogelijk probeer te ontwijken.

Het vertrekpunt van die reis is altijd de klant, de doelgroep en de boodschap die overgebracht moet worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en nergens ervaar ik meer vrijheid dan in creativiteit, maar tegelijkertijd ligt mijn kracht in het bedenken van concepten die ook toepasbaar zijn.

Wanneer je een gerecht maakt met alle kruiden die je in huis hebt, wordt je maaltijd niet per se smakelijker. Datzelfde geldt ook voor een grafisch ontwerp. Je hoeft niet alle middelen uit de kast te trekken om je doel te bereiken.

Of je nou CEO van een internationale onderneming bent of een startende ondernemer, ik help je graag jouw verhaal op authentieke en verfrissende wijze uit te beelden en houd daarbij rekening met het beschikbare budget.

1 + 1 VORMGEVERS =
Samenwerken & Vakmanschap

1 + 1 VORMGEVERS bundelt haar krachten met reclamebureau freiSign in Nordhorn, net over de grens. Wil je met jouw product of dienst onze Duitse buren ook kunnen bedienen of vereist jouw vraag een specifiek grafisch specialisme, zoals het maken van een animatie of 3D design, dan vinden we altijd de juiste collega-vakmensen om de klus te klaren.

Benieuwd wat 1 + 1 VORMGEVERS voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek. De koffie/thee staat voor je klaar!